Actueel

De voordelen van verkoopstyling

Is jouw huis al verkoop klaar?

Het internet is al geruime tijd niet meer weg te denken uit ons leven en is tegenwoordig voor de verkooppresentatie van woningen belangrijker dan ooit! Kijkers maken namelijk een besluit om eventueel met een woning verder te gaan na het zien van de foto’s. Het daadwerkelijk bezichtigen van de woning is tegenwoordig pas de tweede stap.

Maar één keer een eerste indruk

In deze tijd begint bijna iedere zoektocht naar een woning op Funda. Dat is dan ook de plek waar een potentiële koper de eerste indruk van een woning krijgt.

Eerste indrukken zijn blijvend. Onderzoek wijst uit dat het gaat om slechts de eerste enkele seconden in een ontmoeting waarin het brein een oordeel velt. Daarom is het enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken bij de eerste keer dat een potentiële koper de woning te zien krijgt.

Een verkoopstylist bekijkt de woning door de ogen van de potentiële koper en adviseert over de optimale verkooppresentatie van de woning om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Door direct de pluspunten van de woning naar voren te laten komen, wordt de kans op een vlotte en succesvolle verkoop vergroot. Een verkoopstylist brengt de juiste sfeer in de woning door optimaal gebruik te maken van de meubels en accessoires in de woning.

Sneller je huis verkopen

Door middel van de juiste styling van de woning laat je de unieke verkooppunten van de woning zien. Zo onderscheidt de woning zich van de andere te koop staande woningen. De potentiële kopers krijgen zo sneller een goed gevoel over het huis en zullen eerder voor de woning vallen.

Naast dat verkoopstyling meer kopers voor de woning trekt, zal de woning vaak ook een hogere waarde hebben. Huizen die normaal gesproken een aantal maanden in de verkoop staan, kunnen door middel van restyling binnen enkele weken al verkocht worden. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vraagprijs niet hoeft te zakken.

 

 

Makelaar Emmen

’T Drentsche Huys Makelaars en Taxateurs, de makelaar van Drenthe in de gemeente Emmen bevindt zich in Nieuw-Amsterdam/Veenoord