Stappenplan

De weg naar een succesvolle verkoop van je woning!

Ganzenbord

Stappen die worden doorlopen aan de hand van ons ganzenbord

In ons ganzenbord staan de verschillende stappen benoemd die doorlopen dienen te worden voor een succesvolle verkoop van jouw woning. Een aantal belangrijke stappen lichten we nog even extra toe.

Wil je hier graag meer informatie over? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of om telefonisch te bespreken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Stappenplan verkoop woning

Oriënterend verkoopgesprek en opname van de woning

Wat is jouw woning écht waard?

’t Drentsche Huys makelaardij steekt veel tijd en energie in het vooronderzoek voor het bepalen van een realistische vraagprijs van je woning. Waarom? Als je je woning te koop zet, wil je deze uiteraard zo snel mogelijk tegen de beste en juiste prijs verkopen. Dit begint natuurlijk met een realistische vraagprijs.

Daarnaast is het bepalen van de strategie van belang. Soms kan het bijvoorbeeld gunstig zijn om de woning te verkopen middels inschrijving. Dit doen wij uiteraard in samenspraak en rekening houdend met jullie wensen. Mocht de gekozen strategie niet zo uitpakken als verwacht, dan kunnen we deze uiteraard in overleg met jou aanpassen.

Professionele én onderscheidende presentatie

Het zoeken naar een woning begint meestal op Funda, waarbij de meeste woningen in dit eerste stadium afvallen. Bij serieuze interesse zal er daadwerkelijk een bezichtiging ingepland worden. Het is daarom van belang dat jouw woning op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt. Hoe mooier en onderscheidener jouw woning is, hoe groter de kans op kijkers.

Wij vinden daarom een professionele presentatie van jouw woning van groot belang! Hier wijken wij ook niet vanaf. Dit start met een pakket van professionele fotografie, 360 graden foto’s, een video, een door ons ontworpen brochure en presentatie op sociale media. Ook behoort bij bepaalde woningen een matterport tot de mogelijkheden

Jouw woning staat te koop!

Uiteraard zal jouw woning op Funda geplaatst worden en zal er een ‘te koop’ bord in de tuin komen. Maar er is meer nodig om bekend te maken dat juist jouw woning te koop staat! Zo zetten wij meer kanalen in om dit kenbaar te maken en de specifieke zoekers daarvoor te bereiken. Jouw woning komt onder andere in onze etalage te hangen, wordt zichtbaar onze website en zal op de juiste manier gepresenteerd worden op onze sociale media kanalen, Facebook, Instagram en YouTube. Vooral deze sociale media kanalen zijn steeds belangrijker geworden bij de verkoop van woningen. Interessante berichten worden steeds vaker ‘geliked’ en gedeeld. Via jouw en ons sociale netwerk kunnen we samen een grote groep potentiële kopers bereiken. Je kunt dus zelf ook meehelpen met de verkoop van jouw woning. Want jouw woning verkopen doen we natuurlijk samen!

Daarnaast presenteren wij de woningen ook op 5 ledborden die rondom het centrum van Emmen staan. Zo zien potentiële kopers jouw woning via verschillende kanalen voorbij komen.

Aandacht, evaluatie en communicatie

Het contact met jou als verkoper staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw woning verkopen we immers samen! We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar en natuurlijk is ons kantoor op werkdagen geopend.

We houden nauwgezet contact met jou over de voortgang. We sturen bij waar nodig en houden je goed op de hoogte. Dit blijft zo vanaf het moment dat jouw woning in de verkoop komt tot aan de ‘finish’ met de sleuteloverdracht en het transport bij de notaris.

Tussendoor is het natuurlijk altijd mogelijk om vragen te stellen of even met ons te overleggen.

Woning verkopen

Maak met kennis met onze daadkracht, dan ben je zo verkocht!

Wil je jouw woning verkopen? In het eerste vrijblijvende gesprek vertellen we je graag meer over wie wij zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. We begeleiden je persoonlijk van A tot Z. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Albert en Ilona van 't Drentsche Huys

Onze diensten

Wat doen we nog meer?

We zijn een makelaardij die u van A tot Z kan begeleiden en ontzorgen. U kunt ook bij ons terecht voor:

  • Aankoopmakelaar
  • Taxatie
  • Verhuisservice

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

9.1

Onze gemiddelde beoordeling op Funda voor de verkoop is een 9.1

VastgoedPro
Register-Taxateur
Funda
Vastgoedcert
MMCEPI

Vraag nu GRATIS en geheel vrijblijvend een waardebepaling aan!