Het team

De mensen achter 't Drentsche Huys

Het team

Het team die je meer geeft dan je verwacht

Heb je vragen of wil je meer informatie schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, de telefoon (0591 – 745 282) of loop gewoon eens bij ons kantoor naar binnen. De koffie staat klaar!

Makelaar KRMT

Ilona Ruardij-Wegkamp

Mijn naam is Ilona Ruardij-Wegkamp. Ik ben 37 jaar en moeder van twee enthousiaste jonge kinderen. Ik werk sinds 2008 als ‘spin in het web’ op de binnendienst op dit kantoor en weet daardoor van A tot Z wat er speelt tijdens het traject van een woning verkopen en aankopen.

Sinds 2021 ben ik makelaar en daardoor ook veel buiten de deur te vinden. Een volgende stap is dat ik per januari 2023 ook mede-eigenaar ben geworden van ’t Drentsche Huys. Ik heb altijd met heel veel plezier alle voorkomende werkzaamheden aan de balie verricht, maar geniet nu nog meer als makelaar! Het ontmoeten van zoveel verschillende mensen en verhalen en hen te mogen helpen bij het vinden van hun ideale woonwens vind ik echt geweldig! Daarnaast vind ik het een uitdaging om als ondernemer mee te mogen groeien in dit mooie bedrijf.

Ilona Ruardij-Wegkamp
Albert Pol

Makelaar & Taxateur RM RT

Albert Pol

Ik ben Albert Pol en heb al ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij in zowel Duitsland al Nederland. In 2019 heb ik De Vries Makelaardij overgenomen van Gert de Vries en ben sindsdien hard aan het werk om iedereen in het dorp en natuurlijk ook daarbuiten,  te laten weten dat we vol enthousiasme doorgaan!

Wat vind ik nou zo leuk aan dit vak: mensen begeleiden in een traject van verkopen, aankopen en taxeren waar zij meestal maar 3 of 4 keer in hun leven mee te maken krijgen. Wij doen dat natuurlijk een paar keer per week en ontzorgen de mensen daar graag bij. Het is een bijzonder en soms ook emotioneel traject waar wij uitgebreid de tijd voor nemen!

 

Albert Pol

Makelaar in opleiding

Britt Snijder

Mijn naam is Britt Snijder en ik ben 22 jaar oud. In februari 2021 ben ik bij ’t Drentsche Huys gestart met mijn stage en afstudeeronderzoek voor de opleiding Commerciële Economie. Dit heb ik met succes afgerond.

Inmiddels verricht ik werkzaamheden in de binnendienst op kantoor en ben ik met veel enthousiasme en energie bezig met de opleiding tot makelaar wonen! Ik vind het leuk om meer kennis te vergaren over de makelaardij en het lijkt me super om in de toekomst mensen ook in de buitendienst te mogen helpen bij de aan- en verkoop van woningen!

Britt Snijder
VastgoedPro
Register-Taxateur
Funda
Vastgoedcert
MMCEPI

Vraag nu GRATIS en geheel vrijblijvend een waardebepaling aan!