Het team

De mensen achter 't Drentsche Huys

Het team

Het team die je meer geeft dan je verwacht

Heb je vragen of wil je meer informatie schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, de telefoon (0591 – 745 282) of loop gewoon eens bij ons kantoor naar binnen. De koffie staat klaar!

Makelaar KRMT

Ilona Ruardij-Wegkamp

Mijn naam is Ilona Ruardij-Wegkamp. Ik werk sinds 2008 als ‘spin in het web’ op de binnendienst op een makelaarskantoor en weet daardoor van A tot Z wat er speelt tijdens het traject van een woning verkopen en aankopen.

Sinds 2021 ben ik makelaar en daardoor ook veel buiten de deur te vinden. Een volgende stap is dat ik per januari 2023 ook mede-eigenaar ben geworden van ’t Drentsche Huys. Ik heb altijd met heel veel plezier alle voorkomende werkzaamheden aan de balie verricht, maar geniet nu nog meer als makelaar! Het ontmoeten van zoveel verschillende mensen en verhalen en hen te mogen helpen bij het vinden van hun ideale woonwens vind ik echt geweldig! Daarnaast vind ik het een uitdaging om als ondernemer mee te mogen groeien in dit mooie bedrijf.

Ilona van 't Drentsche Huys Makelaardij
Albert Pol

Makelaar & Taxateur RM RT

Albert Pol

Ik ben Albert Pol en heb al ruim 20jaar ervaring in de makelaardij in zowel Duitsland al Nederland. In 2019 zijn we met ’t Drentsche Huys Makelaardij gestart en ben sindsdien hard aan het werk om iedereen in de regio te laten weten dat we vol enthousiasme te werk gaan!

Wat vind ik nou zo leuk aan dit vak: mensen begeleiden in een traject van verkopen, aankopen en taxeren waar zij meestal maar 3 of 4 keer in hun leven mee te maken krijgen. Wij doen dat natuurlijk een paar keer per week en ontzorgen de mensen daar graag bij. Het is een bijzonder en soms ook emotioneel traject waar wij uitgebreid de tijd voor nemen!

 

Albert Pol

Makelaar in opleiding

Alicia Kroesen

Mijn naam is Alicia Kroesen, ik ben 21 jaar oud en woon in het mooie dorp Erica. Sinds maart 2024 ben ik werkzaam bij ‘t Drentsche Huys als binnendienstmedewerker en eerste aanspreekpunt!
Ik heb de opleiding Ondernemer Retail succesvol afgerond en vind het erg leuk om bij ’t Drentsche Huys te werken en dat ook nog eens in een gloednieuw makelaarskantoor! Ik ben graag mensen van dienst en zie er naar uit mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding te gebruiken en hiervoor in te zetten.

Daarnaast ben ik onlangs gestart met de opleiding tot makelaar wonen. Het beroep makelaar/taxateur heeft altijd mijn interesse gehad en ik hoop dan ook in de toekomst klanten in de buitendienst van dienst te kunnen zijn bij de verkoop-, aankoop- en verhuur van woningen.

Alicia van 't Drentsche Huys Makelaardij
VastgoedPro
Register-Taxateur
Funda
Vastgoedcert
MMCEPI

Vraag nu GRATIS en geheel vrijblijvend een waardebepaling aan!