Actueel

Woningfotografie bij ’t Drentsche Huys

Woningfotografie is belangrijke factor bij de verkoop van een woning. Daarom zorgt ’t Drentsche Huys er voor dat iedere woning een optimale woningpresentatie krijgt, door onder andere hoogte foto’s en 360 graden fotografie! We besteden de woningfotografie uit aan het professionele bedrijf Proland. In dit artikel praten we jou bij over de verschillende fotografie soorten en de voordelen ervan.

Fotografie

Professionele woningfotografie geeft de kijker een beter inzicht van de woning. Met behulp van de verschillende woning foto’s worden de ruimtes en details van de woning goed in beeld gebracht.

Hoogte fotografie

         

Hoogte fotografie is een waardevolle aanvulling voor de woningpresentatie. Hoogtefoto’s vallen op in het woningaanbod en trekken de aandacht. Proland maakt de hoogtefoto’s op 8 meter hoogte. Zo bent u in staat de het perceel van het object goed te bekijken. De woning, tuin en omgeving zijn goed zichtbaar.

360 graden fotografie

360 graden fotografie is de perfecte manier om de gehele woning te tonen. Men krijgt de kans om de woning vanuit alle hoeken te bezichtigen dankzij de virtuele rondleiding die de 360 graden fotografie ons biedt.

Plattegrond

Door middel van de floorplanner (een visuele plattegrond) krijgt men een duidelijk overzicht van alle verdiepingen, afmetingen en indeling van de woning. Daarnaast ziet men meteen wat de mogelijkheden van een woning zijn. Op basis van een tekening of inmeting levert ’t Drentsche Huys u met behulp van Proland een 3D model van de verdiepingen van een woning.

Wil je graag wat meer informatie over woningfotografie of het te koop zetten van je woning? Bel ons of stuur ons een mail voor verdere informatie. We staan u graag te woord!