Tuin appartement

Status: Ingetrokken

Vraagprijs: € 228.000,-

Terug naar het overzicht

Deel deze woning op:

Tuin appartement

Nu met NIEUWE indeling op de begane grond, bestaande uit 9 appartementen variërend van 57-82 m² en koopsommen variërend van € 228.000,- tot € 345.000,— v.o.n.
Een unieke kans om te wonen in een nieuw appartement dat op alle fronten klaar is voor de toekomst, op een unieke locatie.

Met de vergunningen in de hand wil de aannemer zo spoedig mogelijk starten met de bouw.

Comfortabel wonen en leven aan de waterkant op één van de mooiste locaties van Nieuw-Amsterdam. "Nieuw-Amsterdam Residences" beschikt over 4 woonlagen met een 23 tal appartementen, waaronder 3 penthouses.
Op de begane grond worden 9 appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 57 - 82 m², allen van een hoogwaardig niveau.
Op de eerste verdieping (tweede woonlaag) zullen naast 4 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 106 -112 m², ook 2 tweekamerappartementen worden gerealiseerd met een woonoppervlakte van ca. 63 – 66 m².
De tweede verdieping (derde woonlaag) biedt plaats aan 5 driekamerappartementen met een woonoppervlakte van ca. 105 – 112 m².
Op de derde verdieping (vierde woonlaag) bevinden zich 3 penthouses met een woonoppervlakte van ca. 90 – 95 m².

Alle appartementen beschikken over een (dak)terras of balkon, veelal deels inpandig dus heerlijk beschut. Tevens beschikken bijna alle appartementen over een eigen parkeerplaats met carport (op bouwnummers 1b en 2b na) en een eigen berging. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.
Tegen een geringe meerprijs kunnen de appartementen INSTAPKLAAR worden opgeleverd, inclusief luxe keuken, badkamer en toilet.

Uiteraard voldoen de appartementen aan de nieuwste BENG-norm. Dit betekent dat de isolatievoorzieningen uitstekend te noemen zijn en dat het gebouw volledig gasloos is. De appartementen worden voorzien van een elektrische lucht-water warmtepomp, waarmee de energie uit de buitenlucht gehaald wordt voor zowel het opwarmen en koelen van het huis als het tapwater. De appartementen worden voorzien van vloerverwarming. De appartementen worden kant-en-klaar opgeleverd. De “finishing touch” laten we graag aan u over, zodat u uw appartement volledig naar eigen voorkeur kunt afwerken en inrichten. Zo wordt de keuken, de badkamer en het toilet casco opgeleverd (keuken, badkamer en toilet zijn dus niet inbegrepen, maar aansluitingen zijn wel aanwezig, want smaken verschillen nietwaar…).

De ligging in Nieuw Amsterdam (gemeente Emmen) is, ten opzichte van Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Duitsland, zeer centraal te noemen. Door de ligging nabij op- en afritten van de A37 is ook de bereikbaarheid uitstekend. Door de aanwezigheid van een NS-station is ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer prima. Nieuw-Amsterdam kent naast een uitgebreid en onlangs geheel vernieuwd dorpscentrum met een keur aan winkels, een tweetal basisscholen, een tweetal huisartsenpraktijken, praktijken voor fysiotherapie en een “gezondheidsplein" met apotheek. In Emmen kan men terecht voor het voortgezet en hoger onderwijs in nagenoeg alle studierichtingen. In de omgeving is tevens sprake van diverse fiets- en wandelroutes en bossen.

Dit project is ontwikkeld door J. Velzing Vastgoed B.V.
Rens Architecten uit Emmen heeft zorggedragen voor het ontwerp.
De bouw start wanneer 70% (16 appartementen) verkocht is.
De appartementen worden gebouwd met een afbouwgarantie.

NB de bouwnummers 5, 6, 7, 8, 12, 15, 16 en 17 liggen reeds onder optie.

Het appartementencomplex wordt d.m.v. een notariële "splitsingsakte" opgesplitst in een aantal zgn. "appartementsrechten". Als koper van een appartement bent u eigenaar van zo'n appartementsrecht en bent u daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. Een koper van een appartementsrecht wordt van rechtswege automatisch lid van de Vereniging Van Eigenaars (VvE), die wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en als overkoepelend orgaan zorg draagt voor het onderhoud en het beheer van het complex, en ook periodiek vergadert. De hoogte van de maandelijkse bijdrage aan de VvE (servicekosten) is nog niet bekend maar wordt t.z.t. door de VvE vastgesteld.

Er is m.b.t. dit project sprake van een “collegiale” verkoop tussen Bert Beukema Makelaardij B.V. en 't Drentsche Huys Makelaars & Taxateurs.

Disclaimer.
't Drentsche Huys Makelaars & Taxateurs streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De gehanteerde Branchebrede Meetinstructie (BBMI) is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen en afrondingen. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn dus van indicatieve aard.

Status: Ingetrokken
Vraagprijs: € 228.000,-
Gebruiksoppervlakte: 57 / 82 m2
Inhoud: 188 / 270 m2
Start bouw: 1 februari 2024
Aantal kavels: 9

Bouwnummers

Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken
Ingetrokken